• 2016-09-18 Halden HK - Oppsal

Sesongens første hjemmekamp ble knall

(2016-09-19): Sesongens første hjemmekamp ble akkurat slik vi ville ha den. Liv på tribunen, et aggressivt Halden HK lag og en deilig seier.

Skrevet av vibeke

Oppsal var de første gjestene Halden HK tok i mot denne sesongen i en 2/3 fullsatt Remmenhall. Halden-damene var virkelig revansjesugne etter NM-tapet mot Fredrikstad Bkl onsdagen før.

Og det var et helt annet lag som var på banen i denne kampen. Det var tempo, glede og muskler gjennom hele kampen. 1.omgangen var ganske jevn, men Halden hadde et lite overtak hele veien og kunne gå til pause med en behagelig ledelse 15-12.

I 2.omgangen fortsatte Halden den gode trenden de hadde i 1.omgangen og fortsatte og øke ledelsen. Oppsal valgte og ta ut målvakt en periode midt i omgangen for å forsøke å hente inn ledelsen, men istedenfor så ble det mange «gratis»-mål for hjemmelaget. Også Haldens nye målvakt, Marta Wawrzynkowska, kom på scoringslisten etter å ha kastet en ball fra eget målfelt i et tomt Oppsal-mål 🙂 😀

Og når kampen ble blåst av så var det deilig å se resultatet 31-23 på måltavlen. Så da ble det «Islandsk»-jubel med Haldens islandske spiller Sunna Jonsdottir som dirigent. Og vi håper å se mange av disse jublene i Remmenhallen denne sesongen.

Malin Aune ble kåret til bortelagets beste spiller mens Marta Wawrzynkowska fikk velfortjent hjemmelagets bestemannspris.

Halden HK sitt lag (mål i parentes): Thea Emilie Berg (2), Pernille Skaug (8), Ann Helen Adolfsen, Charlotte Bisser (1), Malene Staal (5), Hedda Lande Thulin, Isabelle Hultengren, Miriann Sæther (3), Rikke Marie Granlund, Sunna Jonsdottir (5), Nora Thulin, Thea Madelen Øby-Olsen, Sofie Wold, Marta Wawrzynkowska (1), Carina Vrangen og Anette Helene Hansen (6).