Mange nye spennende singneringer for Halden HK

2016-06-03: Halden HK er i full gang med å forberede neste sesong. Og de siste ukene har det vært hektiske tider med mange nye spennende signeringer.

Skrevet av vibeke

Hedda Lande Thulin og Nora Lande Thulin

Tvillingene Hedda Lande Thulin og Nora Lande Thulin har signert for Halden HK, og dette som et ledd i vår satsning på yngre utøvere fra Østfold området. Spillerne er født i 98, og begge har spilt landskamper for Norge på yngre lag. Vi ser fram til at de skal være med å forme Halden HK i fremtiden.

Marta Wawrzynkowska

Marta Wawrzynkowska (23) fra Polen har signert med Halden HK. Hun har 74 jr landskamper, 2 år i Polsk eliteserie, og siste siste 3 mnd i Skrim. Vi er meget glade for at Marta blir haldenser neste sesong. En energisk og positiv jente, og vil tilføre klubben masse.

Thea Emilie Berg

For 3 år siden dro hun til Vipers Kristiansand, nå er hun tilbake i Halden HK. Hun er 23 år, har spilt på diverse ungdoms- og jr landslag, samt vært innom rekruttlandslaget til Norge. Vi er veldig fornøyd at Thea kommer tilbake til Halden, og hun vil passe godt inn i laget.

Isabelle Hultengren

Nok et lokalt talent til Halden HK. Isabelle Hultengren (20) er et av de store talentene i Østfoldhåndballen. Hun har valgt Halden HK, og kommer fra Sarpsborg Alliansen Håndballklubb. En rå-tøff bakspiller som er vant med å få litt juling. Sist sesong scoret hun hele 106 mål. Vi gleder oss til å se «Bella» i Halden HK drakt fremover.

Carine Vrangen

Fra Sarpsborg til Halden Håndball Damer
Carine Vrangen, 24 år har signert for Halden HK. Hun har de siste 2 årene spilt for Sarpsborg Alliansen og velger nå å fortsette karrieren i Halden. Vi er glade for at lokale spillere med ambisjoner samles i Halden. Sammen med flere andre har hun tatt veien fra nedlagte Sarpsborg Alliansen Håndballklubb. Velkommen og lykke til.