Tidenes tøffeste sponsoravtale, råere blir det ikke

HK Halden damene skal spille med Black Sabbath (Ozzy Osbourne) og Alice Cooper på brystet resten av sesongen.

Skrevet av vibeke

HK Halden har inngått en avtale med Tons of Rock, som arrangeres på festningen 23.-25.juni 2016. Her er Black Sabbath, med vokalist Ozzy Osbourne, og Alica Cooper de to største festivalnavnene.

– Vi forventer over 20 000 personer til stedet de dagene vi holder på, og selvfølgelig er det mange som kommer for å se Ozzy Osborn og Alice Cooper, to av de mest profilerte veteranene gjennom ti-år. Halden Damehåndball er en av de meste profilerte organisasjonene i området, og vi brukte ikke lang tid på å vurdere dette når muligheten bød seg, sier Svein Bjørge, leder av Tons of Rock.

Klubbens hovedsponsorer Berg Sparebank og Jensen & Scheele har godkjent at håndballdamene bytter ut deres logo med rockestjernenes logo på bortedraktene. Det er også klarert med bransjen i USA. Rettighetene med å få bruke navn og logo til Alice Cooper og Black Sabbath er formalisert med amerikanske advokater.

Daglig leder i HK Halden, Roger Meyer, mener denne type markedsføring er framtiden. «Profilerte idrettslag kan brukes til å markedsføre noe som er helt konkret og ikke bare ha bedriftslogoer på draktene.», sier Meyer.

De nye bortedraktene er allerede trykket og klare for å brukes første gang på bortekampen mot Larvik allerede 3.januar. HK Halden Damene skal spille borte mot Larvik, Rælingen, Byåsen (Trondheim), Molde, Tertnes (Bergen), Nordstrand (Oslo) og Vipers (Kristiansand) før sesongen er slutt. Så Tons Of Rock kommer til å få oppmerksomhet over hele landet i begynnelsen av 2016.

Mina_Ann-Helen

Mina Authen og Ann Helen Adolfsen gleder seg til å rocke seg gjennom bortekampene resten av sesongen. Foto: Vibeke Røstengen

22.desember 2015