Vilde Eidem langtids skadet – igjen

Vilde Eidem (#17) rakk knapt nok å komme tilbake på banen etter langtids skaden før hun pådro seg en ny skade sist uke på trening. Det viser seg at fremre korsbåndet er avrevet og minisken er skadet. Denne gangen på motsatt ben.

Skrevet av vibeke

Hun viste gode takter etter skadefraværet og var veldig motivert.

Skaden kom selvfølgelig på et ugunstig tidspunkt, og spesielt for Vilde selv, men hun er ved godt mot og er innstilt på å mobilisere seg til en ny opptrening. Operasjons tidspunktet er ikke avklart, men det skjer forhåpentligvis raskt.

«Jeg trodde nesten ikke det var sant, når det smalt i benet», sier Vilde Eidem, «humøret var på bånn i ett par dager, men etterhvert begynte jeg å se fremover.»

«Vilde ville vært en sentral spiller denne sesongen, og var spesielt sugen på å vise seg frem etter siste års skade. Etter operasjonen starter en ny opp-treningsperiode for Vilde», sier trener Morten Holmen. «Dette er trist, og spesielt trist for Vilde. Vi må nå sette oss ned å vurdere mulighetene for å tilknytte oss en ny bakspiller, som kan være klar til neste seriekamp over nyttår», avslutter han.

Klubben og supporterne, ønsker Vilde lykke til med operasjonen, og håper på en bra opp-treningsperiode, også gleder vi oss til å ha deg ute på parketten igjen 🙂

23.november 2015