Kampen om Europa er over for denne gang

HK Halden måtte vinne med 2 mål eller mer over Vipers Kristiansand i dag for å gå videre i EuropaCup-eventyret.

Skrevet av vibeke

Sofie Fynbo Larsen satte inn det første målet i kampen 2 minutter ut i kampen. Så ble det helt måltørke for HK Halden de neste 10 minuttene. Og Vipers gikk opp til 6-1 ledelse før HK Halden fikk sitt andre mål. HK Halden klarte ikke å komme opp på høyde med Vipers igjen i løpet av omgangen. Det nærmeste var 3 mål under 20 minutter ut i omgangen. Lagene gikk til pause på stillingen 13-8 til Vipers.

2.omgang startet i Vipers favør og de fikk første mål bare 30 sekunder ut i omgangen. HK Halden kom aldri nærmere enn 4 mål i 2.omgang. Så når kampen ble blåst av og EuropaCup-eventyret var over for HK Halden, så stod det 24-19 på måltavla.

21.november 2015

FOT6EFE

FOT76EA

FOT24B2

FOTA7E0

FOT9B3A

 

FOT58C6


FOTA18A

 

FOT64DA