Målfest mot Nordstrand og dans etter kampen

I siste GRUNDIGliga-kamp for HK Halden før jul, så lå alt til rette for at det skulle bli Halden sin dag, når de skulle møte bunnlaget Nordstrand med 0 poeng på 8 kamper.

Skrevet av vibeke

Det ble mye å juble for i dag. Med 20-11 ledelse til pause og et sluttresultat på 33-19, så var det ikke rart Morten Holmen danset med laget etter kampen.

Nordstrand hang med opp til stillingen 3-2 til HK Halden, men så kjørte HK Halden fra, og halvveis i 1.omgang så ledet hjemmelaget 9-5. Og de bare fortsatte å øke på. Så det var en behagelig 9-måls ledelse å ta med seg til pause.

Dette var kampen for raske vinger, så mange av målene kom i fantastiske kontringer. Pasningene fra målvakt satt som ett skudd rett i hendene til vingen som hadde startet i god tid. Det var rett og slett vakkert å se på.

Det ble ikke riktig så mange mål i 2.omgangen, men når man starter omgangen med 9-måls ledelse, så kan man senke skuldrene litt og bare sørge for å ‘safe’ inn seieren. 13-8 til hjemmelaget i 2.omgang, resulterte i en bra 33-19 seier i siste hjemmekamp i GRUNDIGligaen før jul. Om dette ble den siste hjemmekampen i Remmenhallen vet vi ikke ennå, for HK Halden har ennå ikke fått vite om vi får dispensasjon også etter nyttår for å spille i Remmenhallen.

Forsvarsvarsbautaen Mina Marie Authen sviktet ikke i denne kampen heller. Og det var godt å se Martine Moen tilbake i scorings-form. Og super-vingen Melanie Felber kan vi bare begynne å kalle ‘Lynvingen’ 😉 😀 Hanne Frandsen stod også fantastisk i denne kampen. Hun hadde mange herlige redninger og noen fantastiske kontringsballer til vingen. Også veldig gøy å se målvakten Hanna Reknes komme inn i slutten på 2.omgang og ta flere klasseredninger og en fantastisk kontringsball som resulterte i mål 🙂 Dette lover godt for andre halvdel av sesongen, og det er en fryd å se tabellen i disse dager:

Tabellen

 

18.november 2015