Guinness Rekord forsøk under EuropaCup-arrangement

Under HK Halden sitt Europacup-arrangement 14.november i Rakkestadhallen, så skal gjøres forsøk på å sette ny Guinness Rekord i verdens lengste «bølge» på tribunen i tid.

Skrevet av vibeke

Rekorden i dag er på 17 minutter og 14 sekunder og ble satt for bare knapt en måned siden. Det var under det japanske pop rock bandet Tube sin konsert på Hansin Koshien Stadium i Nishinomiya, Hyogo i Japan den 23.september at 2115 tilskuere klarte å sette rekorden.

Og lørdag 14.november er det HK Halden sin tur til å forsøke å slå denne rekorden. Rekordforsøket skal starte klokken 17:20 slik at vi blir ferdig til inn-løping før kampstart som er klokken 18:00. Publikum må være på plass inne i hallen til klokken 17:00 slik at det kan bli gitt litt informasjon før vi setter igang 🙂

Det vil også være muligheter for alle som har deltatt å gå inn på en webside to dager etter kampen, og registrere at de har vært med på å sette rekord i Rakkestad. Så har du ennå ikke skaffet deg billett til denne historiske hendelsen med Guinness Rekord forsøk og EuropaCup-kamp, så er det bare LØP OG KJØP! 🙂