Jentene styler seg før EuropaCup

HK Halden jentene styler seg før de skal møte Vipers i EuropaCupkamp til lørdagen.

Skrevet av vibeke

Torsdag 12.november klokken 18:30 skal HK Halden jentene, sammen med gutta på Halden Topphåndball, styles foran publikum på Tista Senter, vår samarbeidspartner. Her vil publikum få inspirasjon til bl.a julebordsesongen i form av sminke, klær og accessories.

Billetter kjøpes i følgende butikker: VIC, PM, B.young, Boys, Høyer, BikBok og Kappahl. Billetten gir deg gratis ost/kjeks og drikke i midten av senteret, samt en sitteplass ved scenen. På billetten kan det vinnes gaver.

Konferansier for showet er Charlotte Thorstvedt.

NB! denne kvelden har Tista Senter langåpent til klokken 22:00.

Inspirasjonskveld med Charlotte Thorstvedt

Mandag 9.novemeber 2015