• Foto: Halden Arbeiderblad, Lars Erik Halvorsen.

Tøft i perioder mot serieleder Glassverket

Onsdag 4.november 2015 – HK Halden fikk inn det første målet mot GRUNDIGliga-leder Glassverket i kveld. Begge lag er inne i en hektisk håndballperiode nå med EuropaCup-kamper på begge lag i nærmeste framtid, innimellom seriekamper.

Skrevet av vibeke

Men ved stillingen 3-2 til Glassverket, 5 minutter ut i omgangen, så klarte ikke HK Halden Damene å komme opp i ledelsen igjen i løpet av 1.omgang. De lå hele omgangen 1-3 mål bak Glassverket og gikk til pause på stillingen 14-12 i favør Glassverket. Hanne Frandsen hadde flere gode 100% redninger i 1.omgangen.

Starten på 2.omgangen var i stor favør Glassverket sin. 8 minutter ut i omgangen så hadde ledelsen blitt 21-14 til Glassverket. Da så det ganske umulig ut for HK Halden Damene. Men ved hjelp av en god periode mellom stengene av Hanne Frandsen, så fikk ikke Glassverket mer enn 5 måls ledelse over en lengre periode.

Men så tok trener Morten Holmen ut målvakten i angrepet og spilte med 7 utespillere, og da fikk Glassverket en del «enkle» mål på at HK Halden ikke klarte å bytte inn målvakten raskt nok. Så da fortsatte Glassverket å øke ledelsen resten av omgangen. Og sluttresultatet ble dessverre 30-21 til serieleder Glassverket, og ingen poeng hjem til Halden i kveld.

Da er det bare å spisse inn formen for HK Halden Damene til den 14.november, hvor de skal spille EuropaCup-kamp mot Vipers i Rakkestadhallen.

HK Halden sine mål: Anette Helene Hansen (7), Vilde Eidem (4), Julie Nicoline Bang (3), Pernille Wang Skaug (2), Julie Gantzel Pedersen (2), Melanie Felber (2) og Malene Staal (1)

FørKampstart

Klar for oppvarming. Foto: Elisabeth Thon

 

Forsvar

Foto: Elisabeth Thon

 

Forsvar-2

Trener Morten Holmen følger nøye med på sidelinjen. Foto: Elisabeth Thon.