• Instruktører på Fresenius Kabi Håndballskole i Hjortsberghallen i Høstferien, Malene Staal, Melanie Felber, Julie Nicoline Bang, Charlotte Bisser og Miriann Sæther.

Håndballskole-instruktører

Mandag 28.september 2015 – Tross tap mot Byåsen Elite i går, så var humøret på topp blant Elitespillerne på HK Halden nå på morgenen når høstferiens håndballskole for de yngre spillerne i klubben blåste i gang i Hjortsberghallen.

Skrevet av vibeke

Her skal den yngre garde ha mye gøy og moro med ball 3 dager til ende sammen med Elitespillerne. Det er Fresenius Kabi som er sponsor for høstferiens håndballskole, hvor deltakerne fikk utdelt sekk, håndball, t-skjorte og drikkeflaske i det de kom på mandag morgen.

Malene Staal, Melanie Felber, Julie Nicoline Bang, Charlotte Bisser og Miriann Sæther var de som møtte opp som instruktører mandag morgen, og de fikk også hjelp av noen av jentene på J16-laget.

Onsdag er det Cup-kamp for HK Halden mot Molde Elite på bortebane, så da reiser store deler av elitelaget tidlig på morgenen avgårde for å sørge for videre spill i Cupen 😉 . Men Martine Moen, Amalie Marie Hansen og Anette Helene Hansen blir hjemme, så da er det de som blir instruktører på håndballskolen sammen med noen jenter fra J16-laget.

Den yngre garde setter stor pris på å ha Elitespillerne som instruktører, deres store forbilder. Og alle som en av de ønsker HK Halden-damene lykke til i onsdagens cupkamp mot Molde Elite.

Bagger

Miriann Sæther finner fram riktig sekk til håndballskole-deltakerne.

 

Samling på midten

Spente unge håndballspillere møtte opp mandag morgen for å tilbringe 3 dager i Hjortsberghallen sammen med Elitespillerne til HK Halden med mye gøy og moro med ball.

 

De-eldste

Instruksjoner til den eldste gjengen.

 

 

De-yngste

De yngste var i full gang med balløvelser kort tid etter oppmøte.

 

Øvelse

Konsentrasjonen er på topp når 2 baller skal fraktes over banen samtidig.

NY_banner_haandballskolen_1140px