• Foto:Tom Minge Nilsen (Halden Arbeiderblad)

Fantastisk borteseier i Kongsberg

Skrevet av vibeke

Søndag 20.september – For å spille sesongens tredje kamp i GRUNDIGligaen måtte HK Halden-damene ta turen til gruvebyen Kongsberg hvor Skrim var motstander. Disse to lagene har fulgt hverandre gjennom 1.divisjon, og opp i GRUNDIGligaen forrige sesong. Kampene mellom disse to lagene har stort sett vært jevne og sluttresultatet på de siste kampene har ikke vært mer enn 1-3 måls ledelse til et av lagene. Så alt lå til rette for nok en jevn kamp.

Starten på kveldens kamp gikk i Skrim sin favør, og hjemmelaget ledet 2-0 før det første målet til HK Halden kom. Og 7 minutter ut i kampen så lå Halden over med 1 mål på stillingen 2-3. Men Skrim tok over ledelsen igjen halvveis i 1.omgangen (5-4) og beholdt ettmålsledelsen helt til pause. Pauseresultatet ble 10-9 i Skrim sin favør. Slik 1.omgangen utartet seg, så var det mye som tydet på at dette skulle bli nok en jevn kamp mellom disse lagene. Det var veldig mye bra spill av HK Halden-damene, både forsvar og angrep. Selv om det til pause bare var Sofie Fynbo Larsen og Anette Helene Hansen som stod på scoringslista til HK Halden, så stod laget fram som et veldig samspillt lag både i forsvar og angrep.

Også 2.omgangen startet i hjemmelagets favør, så de kom opp i en 3-måls ledelse raskt inn i 2.omgangen. Men HK Halden damene hentet sakte men sikkert inn den ledelsen, og halvveis i 2.omgangen så var stillingen 17-17. Og etter det så var det HK Halden som hadde regien av kampen. 10 minutter igjen av kampen så hadde HK Halden fått en 2 måls ledelse og ledelsen bare økte mer og mer mot slutten av kampen. Og når sluttsignalet gikk så viste måltavlen 22-28 i Halden sin favør.

En fantastisk kamp av HK Halden og 2 herlige poeng og ta med hjem. Bare sjekk ut tabellen så langt lenger ned 🙂 😉

De som kom på scoringslisten til HK Halden i tillegg til Sofie og Anette som scoret 8 mål hver, var Charlotte Bisser, Julie Nicoline Bang, Melanie Felber, Mette Kryger Jørgensen, Malene Staal og Pernille Wang Skaug.

Dette var også Mette Kryger Jørgensen sin siste ‘hjelpekamp’ for HK Halden. Nå reiser hun tilbake til Danmark for å sette seg på skolebenken. Tusen takk for hjelpen og innsatsen i starten av denne sesongen Mette!

Om en uke (søndag 27.september) er det igjen klart for hjemmekamp i Remmenhallen klokken 17:00, og da er det Byåsen som er gjester.

Tabellen etter 3 kamper spilt i GRUNDIGligaen 2015/16

Tabellen etter 3 kamper spilt i GRUNDIGligaen 2015/16