• HK Halden - Molde HK, Remmenhallen 13.september 2015. (Foto: Vibeke Røstengen)

Poengdeling i første hjemmekamp

Skrevet av vibeke

Søndag 13.september – Endelig var dagen kommet for sesongens første hjemmekamp i Remmenhallen for HK Halden damene. Nytt åpningshow, nye spennende spillere og første kamp foran hjemmepublikumet. Noe av dette satte kanskje inn litt nerver hos hjemmelaget, for det var nykommerne i GRUNDIGligaen og bortelaget Molde HK som startet denne kampen best.

Molde HK fikk inn det første målet i Remmenhallen denne ettermiddagen, og de fortsatte å øke jamt å trutt utover i 1.omgangen. På det meste lå HK Halden under med 6 mål, men etter et par timeouter og litt ‘peptalk’ fra trener Morten Holmen, så begynte det å løsne litt mer for HK Halden-damene. Til pause klarte HK Halden å hente inn den store ledelsen til Molde, så de fikk et noe bedre utgangspunkt for 2.omgangen med stillingen 9-12.

Molde HK fortsatte 2.omgangen der de slapp i 1.omgangen og spilte godt i Remmenhallen. De beholdt ledelsen store deler av 2.omgangen også. Men når det stod igjen 5 minutter så klarte HK Halden å komme helt opp i ryggen til Molde. Dette takket være blant annet mange avgjørende redninger av keeper Hanne Frandsen mot slutten av 2.omgangen. Og når det kun stod igjen 3 minutter av kampen så scoret Charlotte Bisser fra høyre vingen, og for første gang i kampen så lå HK Halden likt med Molde HK. Det ble en triller av en avslutning, men HK Halden klarte å kjempe seg til poengdeling i sesongens første hjemmekamp.

HK Halden spilte ikke opp mot sitt beste denne kampen, så i dag får vi være fornøyd med at vi tok med oss ett poeng.
Neste hjemmekamp i Remmenhallen er søndag 27.september klokken 17:00 mot Byåsen, men før det så er det bortekamp mot Skrim Kongsberg søndag 20.september i Kongsberghallen.

 

Litt over 400 stk hadde funnet veien til Remmenhallen for å se HK Halden i sin første hjemmekamp for sesongen.

Litt over 400 stk hadde funnet veien til Remmenhallen for å se HK Halden i sin første hjemmekamp for sesongen mot Molde HK Elite.

 

Ny innløpning. HK Halden - Molde HK, Remmenhallen 13.september 2015. (Foto: Vibeke Røstengen)

Ny innløpning. HK Halden – Molde HK, Remmenhallen 13.september 2015. (Foto: Vibeke Røstengen)

 

Jenter 13 var flaggbærere. HK Halden - Molde HK, Remmenhallen 13.september 2015. (Foto: Vibeke Røstengen)

Jenter 13 var flaggbærere. HK Halden – Molde HK, Remmenhallen 13.september 2015. (Foto: Vibeke Røstengen)

 

Glad vinner av GRUNDIG Lydplanke. HK Halden - Molde HK, Remmenhallen 13.september 2015. (Foto: Vibeke Røstengen)

Glad vinner av GRUNDIG Lydplanke. HK Halden – Molde HK, Remmenhallen 13.september 2015. (Foto: Vibeke Røstengen)

 

Maskotten Vinnie. HK Halden - Molde HK, Remmenhallen 13.september 2015. (Foto: Vibeke Røstengen)

Maskotten Vinnie. HK Halden – Molde HK, Remmenhallen 13.september 2015. (Foto: Vibeke Røstengen)

 

Beste spiller for HK Halden, Marlene Staal. HK Halden - Molde HK, Remmenhallen 13.september 2015. (Foto: Vibeke Røstengen)

Beste spiller for HK Halden, Marlene Staal. HK Halden – Molde HK, Remmenhallen 13.september 2015. (Foto: Vibeke Røstengen)