HK Halden møter Bravo HK i NM-cupen

Skrevet av vibeke

Onsdag 2.september drar HK Halden til Tromsø for å spille NM-cup-kamp mot 2.divisjonslaget Bravo HK i Tromsdalshallen.

Bravo HK vant sin serie i fjor i 2.divisjon avdeling 6, med 15 seire og 1 tap. Men de tapte begge sine kamper i opprykkskvalikken mot henholdsvis Gjøvik og Volda. Så da blir det spill i 2.divisjon kommende sesong også for Bravo HK.

Men først skal de møte våre damer i NM-cupens 3.runde. Dette skal jo være en grei kamp for HK Halden damene, men cup er cup, det vet jo vi i HK Halden alt om etter fjorårets cup-bombe for vår del. Hvor vi tok oss hele veien til Spektrum og vant sølvmedaljen.

Etter mye hard trening og mange treningskamper de siste ukene, så har damene vist at de er klare nå for å starte med kamper i serien og cupen. Så på onsdag kveld så satser vi på at damene kommer hjem med ‘billetten’ i lomma for 4.runde i cupen.

Jentene er klare for ny sesong Her er en liten treningskolleksjon fra vår partner JOMA.