• Mette Kryger Jørgensen gjør comeback i HK Halden. Arkivfoto: Hans Petter Wille (Foto: Hans Petter Wille)

«I nødens stund lærer man sine venner å kjenne»

Skrevet av vibeke

Et ordspråk sier : «I nødens stund lærer man sine venner å kjenne»
Dette passer veldig bra på denne nyheten fra oss.

Fredag ble Julie Bang skadet i hånden og må gå med gips de neste 4-6 ukene. Fra tidligere så er Martine Moen og Vilde ute med skade, og Hanne Frandsen har også slitt med sykdom og skader i oppkjøringen. Samtidig er det ikke mulig for oss å hente flere spillere pga økonomi.
Derfor er det så fint å ta en telefon til to tidligere HK Halden spillere, som egentlig har gått ut i håndballpensjon, for å høre om de kan hjelpe oss for en kort periode. At dere spillerserifikater fortsatt ligger i HK Halden er jo bare flaks og gjør dette enda lettere å få gjennomført.
Det var ikke tvil i disse to sin munn, når Morten Holmen ringte, at de er klare for å trå til og hjelpe oss. Og det er vi veldig glade for. Det dreier seg om målvakten Tone Wølner og bakspiller Metter Kryger Jørgensen. Begge var på laget i fjorårets sesong. De har begge to sagt seg villig til å bidra i denne korte tiden uten at det blir noen kostnad for klubben. Spillerene har også bidratt til at dette lar seg gjøre og stiller leiligheten sin til rådighet for Mette i den perioden hun skal være her.

Tone kommer ikke til å være i Halden å trene, siden hun er opptatt med treneroppdrag i Toten, men Tone kommer til å delta på kamper som passer inn i hennes planer, og vi kan allerede nå røpe at Tone blir med på første seriekamp som spilles mot Oppsal i Oppsal Arena søndag 6.september klokken 18:00.

Velkommen tilbake for en kort periode Mette og Tone, og TUSEN TAKK for å gi oss en hjelpende hånd i en presset periode.

Tone Wølner gjør comeback i HK Halden. Arkivfoto: Hans Petter Wille

Tone Wølner gjør comeback i HK Halden. Arkivfoto: Hans Petter Wille (Foto: Hans Petter Wille)