Here we go again

— for nå er det slutt på ferien og klart for oppkjøring til ny sesong!

Skrevet av henriette

Mandag 4. mai er det slutt på de etterlengtede fridagene etter forrige sesong, for nå er det nemlig klart for oppkjøring mot Grundigligasesongen 2015/2016. For der skal vi være med – i det gode selskapet igjen!

Det hele starter pent og pyntelig…. med styrketest på morgenen og med påfølgende 3000 m test på Halden stadion på ettermiddagen – alt ledet av vår fortsatt fysiske trener Brian Høj. I forbindelse med løpetesten vil det også bli presentert ytterligere en spennende ressursperson som skal være med rundt laget i oppkjøringen. De nye spillerne Charlotte Bisser og Hanna Reknes kommer også til å være tilstede på treningene denne dagen.

Utover i uka så vil det gå slag i slag med trening, og på torsdag og fredag så vil det komme noen utrolig spennende spillere på prøvespill. Hvem det er får du greie på her inne etterhvert:)

Dermed er det bare å ønske jentene lykke til med oppkjøringen – og spesielt med testene i morgen!