Vi er i god rute med tanke på neste års Grundigligastall

Men vi må ha noen erstatninger/forsterkninger for de spillerne som slutter etter sesongen.

Skrevet av henriette

I dag kan vi presentere en ny spiller som fra neste sesong skal få æren av å spille med HKH-logoen på brystet.
Det dreier seg om den danske høyrekanten Charlotte Bisser (19) som kommer fra spill i den danske 1. divisjonsklubben Roskilde. Bisser, som hu kalles i daglig tale, har vært innom det danske U-landslaget.

Charlotte2
Denne avtalen har kun vært mulig å få til fordi Fredriksten Hotell, som er en av klubbens veldig gode samarbeidspartnere og medlem av HK Halden’s bedriftsteam, har vært helt fantastiske og stilt jobb til rådighet for Bisser med en gang hun kommer til Halden. Et slikt samarbeid mellom klubben og våre sponsorer når det gjelder jobbmuligheter har en utrolig høy verdi for oss som klubb, og vi er utrolig takknemlige for denne hjelpen. Vi håper også dette kan få flere bedrifter til å bli med på lasset og hjelpe til neste gang vi får bruk for den type hjelp.
Sportssjefen uttaler: – Vi hadde Bisser på besøk her i noen dager tidligere, og jeg fikk da sett en utrolig spennende ung spiller som jeg med en gang kunne se ville passe perfekt inn i vår spillestil her i HK Halden. Bisser er god i forsvar, hurtig i kontrafasen og en skikkelig god avslutter i det etablerte angrepsspillet. I tillegg så har hun et godt overblikk for spillet innover på banen. Med Bisser på laget så blir vi veldig godt besatt på høyre kant, hvor vi jo også har med Pernille Wang Skaug videre. Det gir oss også mange flere muligheter med 2 venstrehendte spillere i stallen, og vi vil ikke være så sårbare i forhold til skader.

Charlotte Bisser sier: -Valget falt på Norge og HK Halden fordi jeg kan godt tenke meg å prøve noe nytt, og dette norske eventyret blir en kjempestor forandrings for meg. Når det er sagt, så tror jeg at jeg i løpet av disse 2 årene kan utvikle meg både personlig og på håndballbanen. Jeg kommer til Halden for å bli en bedre håndballspiller, og jeg har full tillit til at dette kommer til å skje her. Jeg tror det kommer til å bli 2 år fylt med masse utfordringer, men jeg gleder meg til å komme i gang med både håndballen og jobben på Fredriksten Hotell.
Bisser har tegnet en 2-års avtale, og starter i HK Halden 15. juli 2015.
Vi ønsker Charlotte varmt velkommen!