Grundigligaen blir ikke kvitt oss så lett nei!

For etter to klare seire mot Rælingen, så har vi bevist at vi faktisk hører hjemme her.

Skrevet av henriette

Med 10 mål og gå på fra bortemøtet mot Rælingen, så hadde vi et veldig godt utgangspunkt foran returkampen hjemme, og oddsen var vel ikke akkurat skyhøy for at vi skulle greie å rote bort dette. Rælingen hang godt med fra start denne gangen, og nektet å slippe oss noe særlig foran i målprotokollen. De bet seg fast på ett mål bak, og skulle vel bevise at de kunne bedre enn det de viste hjemmepublikummet på onsdag. Vi slet til tider med å få fatt på den andre av storskytterne deres denne gangen, og hun kunne dundre inn mål gang på gang. Men mot slutten på omgangen så hadde maskineriet vårt fått smurt seg varmt, og vi kunne dra i fra til pause med ledelse 15-12 – akkurat som etter de målsettingene vi hadde satt oss på forhånd, nemlig at vi skulle lede med 3 mål til pause.

Etter pause så fortsatte vi bare å male på, og det var egentlig aldri noen tvil om hvor seieren vill havne. Alle fikk rikelig med spilletid, og det ble også tid til å showe litt. Bl.a. fikk vi endelig til en dobbel flyver som ble  elegant satt i kassa – til ellevill jubel selvfølgelig!
Sluttresultatet ble 29-22, og dermed vant vi totalt med 17 mål. Ingen tvil om hvilket lag som fortjener å spille i Grundigligaen da vel?

Martine ble toppscorer i denne kampen, og hun ble toppscorer totalt for hele sesongen også, og ble før kampen behørig hedret for det av Halden Arbeiderblad.
Der også Hanne fikk sin velfortjente premie som sesongens beste spiller totalt.
Etter kampen ble også Merethe hedret med blomster da hun nå da hadde spilte sin siste obligatoriske A-kamp for HK Halden.
Og Julie G. ble kåret til kampens beste spiller, og mottok selvfølgelig premie og klem fra sjefspremieutdeleren Marius.

Laget:  Hanne, Tone, Merethe, Julie G, Pernille, Julie B, Malene, Mette, Martine, Cecilie, Melanie, Marte og Mina

Da er det bare å si «takk for nå» til alle våre trofaste støttespillere og supportere, og så sees vi i forhåpentligvis Remmenhallen for flere spennende og morsomme kamper i Grundigligaen også neste sesong!

(Noen som lurer på hvordan det å feire fortsatt Grundigligaspill høres ut? Sjekk her!)