Sterk borteseier

Onsdag kveld var det klart for en utrolig viktig seriekamp i møtet med Stabæk borte i Nadderudhallen.

Skrevet av henriette

Viktig fordi Stabæk ligger bak oss på tabellen, og skal vi ha noen mulighet til å klare å holde oss i eliteserien, så må vi ihvertfall slå de lagene vi har bak og rundt oss på tabellen. Stabæk var selvfølgelig like smertelig klar over at dette gjaldt også for dem, så dermed var det to spente og kampklare lag som møttes til dyst.
Hjemmelaget tok føringen fra start, og ledet tidlig 3-1. Så våknet vi «som vanlig» til igjen, og snudde til ledelse 6-3 i vår favør. Men Stabæk ville absolutt ikke slippe så tidlig, og etter ca. 20 minutter spill så var ledelsen snudd til ett mål for hjemmelaget igjen. Men heller ikke vi hadde tenkt å gi oss her, så inn mot pause ble tempoet skrudd ytterligere litt opp, slik at vi fortjent kunne gå til pause med en 13-10 ledelse.
I andre omgang, så gav Halden aldri fra seg initiativet i kampen, og selv om Stabæk prøvde så godt de kunne å klamre seg fast, så dro vi hele tiden sakte men sikkert i fra, og kunne til slutt innkassere en deilig to-poenger med sifrene  27-19! Til øredøvende jubel fra en stor kontingent tilreisende Halden-supportere, som virkelig bidro sterkt til denne seieren med entusiasme  og støtte. Tusen takk!!!!

Cecilie fikk virkelig vist seg fram i denne kampen, og ble både toppscorer med 9 mål og kåret til vår beste spiller.
Laget: Hanne, Tone, Merethe, Julie G, Julie B, Marte, Mina, Martine, Mette, Malene, Pernille og Cecilie