Viktig seriekamp borte mot Stabæk

Onsdag 29. oktober er det klart for en meget viktig seriekamp mot Stabæk i Nadderudhallen.

Skrevet av henriette

Bæringene står med bare 2 poeng etter 6 spilte seriekamper etter at resultatet i den omdiskuterte kampen mot Nordstrand ble annullert, og det ble bestemt at den kampen skulle spilles på nytt. Dermed er de i rimelig behov for poeng, og vil nok selge seg dyrt for at poengene denne kvelden ikke skal bli med til Halden.
Vi er jo også i et stort behov av poeng, og ikke minst mot de lagene som ligger rundt oss på tabellen. Selv om vi var høyt opp etter forrige ukes cupskrell mot Byåsen, så ble det ikke delt ut noen poeng i den kampen der, slik at vi står stadig med bare 4 poeng på 7 spilte kamper. Dermed er det viktig å få nullstilt seg inn mot denne kampen og få forberedt seg på at nå kommer det til å bli en helt annen kamp. En ting er ihvertfall sikkert: Stabæk kommer IKKE til å undervurdere oss, noe kanskje Byåsen ubevisst hadde gjort.
Men egentlig er det ikke så mye hokus pokus som må til i denne kampen – vi må være tro mo den lagte taktikken, vi må omsette sjansene våre i flere mål enn vi har gjort tidligere, og vi må finne fram krigerinnstinktet i oss. Så får vi se om det er nok.

Kampstart er som sagt i Nadderudhallen kl. 19:00, onsdag 29. oktober.