Klart for hjemmekamp mot Skrim

… og samtidig støtte til årets TV-aksjon.

Skrevet av henriette

Søndag kveld kommer en gammel kjenning på besøk, nemlig Kongsberglaget Skrim, som vi har stiftet et etterhvert godt kjennskap til gjennom flere møter de senere årene.
Skrim spilte i eliteserien for noen sesonger siden, men rykket rett ned igjen, og har siden den gang kjempet i toppen på 1. divisjon for å rykke opp igjen. Men de greide ikke å komme seg rett opp med en gang, og vi har dermed som sagt møtt dem flere ganger i 1. divisjon. De fleste av møtene har vært jevne og fartsfylte, og vi har vel delt sånn noenlunde broderlig på seirene.
Skrim er et jevnt og godt lag med gode spillere på alle plasser, og spesielt må vi se opp for bakspillerrekka deres som består av store og sterke skyttere. De er også ivrige i kontra- og ankomstfasen, og scorer drøssevis med mål nettopp i ankomstfasen hvor de er flinke til å gå på mål før motstanderen får organisert seg skikkelig. Men det er sjelden et lag er like flinke til å løpe begge veier, og kanskje vi kan greie å utnytte at det vel er morsommere å løpe framover enn hjemover mot eget mål, så en liten smak av egen medisin kan kanskje gjøre susen på søndag.

Søndag er også dagen for den nasjonale TV-aksjonen til NRK og Kirkens Nødhjelp, og denne gangen går pengene til å skaffe en million mennesker i den 3. verden varig tilgang til rent vann. For bare kr 200,- kan du faktisk gi vann til et menneske for resten av livet. Småpenger for oss som har alt vi trenger, men som sagt kan det være med på redde livet til flere enn du tror.
HK Halden er en klubb som bryr seg, og vi vil vise det spesielt denne dagen ved at all omsetning på det oppsatte lykkehjulet går til årets TV-aksjon pluss at det vil bli satt opp innsamlingsbøsser rundt om i hele hallen. Det er flotte premier som venter vinnerne denne kvelden, nemlig to spilledrakter, signert av alle A-lagsspillerne + en Select håndball, også denne signert.

Da håper vi på en stappende full Remmenhall søndag kveld kl. 18.00, og som kan bidra til å både hjelpe oss å dra i land en viktig seier mot Skrim + å skaffe massevis av klingende mynt i bøssene ti TV-aksjonen.