Videre på veien til Spektrum

4. runde i Norgesmesterskapet betydde bortekamp mot Levanger på en onsdagskveld.

Skrevet av henriette

Levanger rykket før denne sesongen ned fra eliteserien, og mistet med det en del av spillerne sine med eliteserierfaring. Men absolutt ingen grunn til undervurdering allikevel. Vår egen duracel-kanin Vilde har jo en fortid i nettopp Levanger, og har kunnet bidra med nyttig informasjon om hvordan vi best kan legge opp taktikken for å kunne gå videre til kvartfinalen.

I de fleste av de seriekampene vi har spilt til nå, så har vi ofte kommet dårlig ut og ligget bakpå i målprotokollen fra start. Men i denne kampen så var det aldri noen fare for det, og settingen var heller den at vi tok grepet om kampen helt fra begynnelsen og ledet kjapt 6-1. Til pause sto det 18-6, og sluttresultatet ble hele 33-15. En relativt klar seier kan man vel si det ble da.
Alle spillerne fikk rikelig med spilletid, og man fikk mulighet til å øve på forskjellige ting som man kanskje ikke tør å prøve så mye på i en vanlig seriekamp.

Dermed er vi da ett av åtte lag som har gått videre til kvartfinalen i NM, og det skal bli spennende å se hvem vi trekker som motstander da.
Er jo lov å håpe vi unngår de helt store i enda en runde, for det hadde jo vært veldig morsomt å kunne komme til en historisk semifinale. Men uansett motstander – vi skal gjøre vårt beste for å komme så langt som mulig!

Laget mot Levanger:
Hanne, Tone, Merethe, Pernille, Ann-Helen, Julie B, Malene, Marte, Martine, Mina, Mette, Melanie, Cecilie og Vilde. som dessverre fikk seg en smell i kneet under kampen mot gamle lagvenninner.
Vi krysser fingrene for at det går bra!